Здравейте колеги , искам да попитам дали хидравличните помпи на 1,9 JTD 105 коня и 2,4 JTD дали са едни и същи ? другата седмица ми предстои смяна но намирам в моя град само за 2,4 а моята е 1,9 . Не ми се поръчва от другаде защото не знам на какво ще попадна няма гаранция дали е читава ,а съм решил да купя 2-ра употреба. Не питам кои какво мисли а някои ако знае.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Питане за хидравлична помпа
Collapse
X
-
Какъв е смисъла да отваряш същата тема, като вече си питал преди това в предишната ти тема и ти се отговори, че помпите са еднакви?
То вярно, че там мистър Гайда се изтропа отново и може да те е объркал, ама все пак други колеги са ти казали, че помпите са еднакви.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщениеКолега,ако човекът(майстора),който ще ти я сменя не знае отговорът на твоя въпрос,просто забрави за него и отиди някъде другаде
Особено в по-малък град, в който не може да си позволиш да правиш коли от един производител.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеНе всеки майстор трябва да знае дали дадени части са взаимозаменяеми.
Особено в по-малък град, в който не може да си позволиш да правиш коли от един производител.Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+
Comment
-
Първоначално публикувано от iv4oo Покажи съобщениеСамо ремъка , струва ми се невероятно , не виждам местенце от къде да я развия отгоре ли отдолу ли камо ли да я изкарам от там. Някои свалял ли е ?
п.п. Предполагам си взел една черна такава от чугун. Че понякога дават едни алуминиеви и тях не може да ги вкараш, че един ръб пречи.Last edited by BO; d.m.y г., 12:20.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Comment
-
Това е супер не сериозно , щеката за маслото е отзад и въобще не пречи , а ти защо я сменя на магистралата , не можа да се прибереш без хидравлика ли ? На мен ми падна ремъка и се прибрах без хидравлика да не казвам от къде , по тежък е волана но....
Comment
-
Първоначално публикувано от iv4oo Покажи съобщениеТова е супер не сериозно , щеката за маслото е отзад и въобще не пречи , а ти защо я сменя на магистралата , не можа да се прибереш без хидравлика ли ? На мен ми падна ремъка и се прибрах без хидравлика да не казвам от къде , по тежък е волана но....
Колкото до ВО - той си носи резервна и в космоса ше я свали и подмени
Comment
Comment