Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за хидравлична помпа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Питане за хидравлична помпа

Здравейте колеги , искам да попитам дали хидравличните помпи на 1,9 JTD 105 коня и 2,4 JTD дали са едни и същи ? другата седмица ми предстои смяна но намирам в моя град само за 2,4 а моята е 1,9 . Не ми се поръчва от другаде защото не знам на какво ще попадна няма гаранция дали е читава ,а съм решил да купя 2-ра употреба. Не питам кои какво мисли а някои ако знае.

Погледна ли в Мегапарц? Може да има за твоята.

Comment

Какъв е смисъла да отваряш същата тема, като вече си питал преди това в предишната ти тема и ти се отговори, че помпите са еднакви?
      То вярно, че там мистър Гайда се изтропа отново и може да те е объркал, ама все пак други колеги са ти казали, че помпите са еднакви.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Колега,ако човекът(майстора),който ще ти я сменя не знае отговорът на твоя въпрос,просто забрави за него и отиди някъде другаде
        Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщение
          Колега,ако човекът(майстора),който ще ти я сменя не знае отговорът на твоя въпрос,просто забрави за него и отиди някъде другаде
          Не всеки майстор трябва да знае дали дадени части са взаимозаменяеми.
          Особено в по-малък град, в който не може да си позволиш да правиш коли от един производител.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
            Не всеки майстор трябва да знае дали дадени части са взаимозаменяеми.
            Особено в по-малък град, в който не може да си позволиш да правиш коли от един производител.
            Така е,но по скоро той би трябвало да се позаинтересува,отколкото клиентът му.
            Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

Вече се снабдих с помпа , сега някой ако каже от къде се вади -полуоската ли да сваля или генератора и компресора на климатика , че като гледам къде е навряна и ми става лошо

Comment

Нищо не трябва да сваляш. Вади се само тя. След като я развиеш я въртиш насам-натам и излиза.
                A20DTH ЖТД ама не баш

Comment

Само ремъка , струва ми се невероятно , не виждам местенце от къде да я развия отгоре ли отдолу ли камо ли да я изкарам от там. Някои свалял ли е ?

Comment

Първоначално публикувано от iv4oo Покажи съобщение
                    Само ремъка , струва ми се невероятно , не виждам местенце от къде да я развия отгоре ли отдолу ли камо ли да я изкарам от там. Някои свалял ли е ?
                    Е аз. Нали за това ти казвам. С желание е мерак става. Нещо около нея се развиваше, там около пръчката за масло, но не помня точно. За последно съм сменял такава преди 3-4 години на магистралата.

п.п. Предполагам си взел една черна такава от чугун. Че понякога дават едни алуминиеви и тях не може да ги вкараш, че един ръб пречи.
                    Last edited by BO; d.m.y г., 12:20.
                    A20DTH ЖТД ама не баш

Comment

Това е супер не сериозно , щеката за маслото е отзад и въобще не пречи , а ти защо я сменя на магистралата , не можа да се прибереш без хидравлика ли ? На мен ми падна ремъка и се прибрах без хидравлика да не казвам от къде , по тежък е волана но....

Comment

Първоначално публикувано от iv4oo Покажи съобщение
                        Това е супер не сериозно , щеката за маслото е отзад и въобще не пречи , а ти защо я сменя на магистралата , не можа да се прибереш без хидравлика ли ? На мен ми падна ремъка и се прибрах без хидравлика да не казвам от къде , по тежък е волана но....
                        Огледай хубаво, гадно е, но ако си сръчен ще се справиш. Гледай само и "новата" да не е прекалено стара.
                        Колкото до ВО - той си носи резервна и в космоса ше я свали и подмени

Comment

Working...
                        X